Неділя, 28.04.2024, 23:53
Вітаю Вас, Гість

11:38
Творчий звіт

З метою проведеня профілактичної роботи щодо попередження загибелі та травмування дітей від різного роду надзвичайних ситуацій, навчання учнів безпечної поведінки, у Чкаловському НВК І - ІІІ ступенів пройшов тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

У кожному класі було оформлено куточок здоров’я « Сторінка безпеки дитини»

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій  в школі відбулась навчальна евакуація на випадок виникнення надзвичайної ситуації техногенного чи природного характеру .

Після включення звукової сигналізації (три довгих дзвінки), яка сповістила працівників й учнів школи про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації школи, учні, взявши щоденники, у супроводі вчителя, який позаду всього класу, тримаючи класний журнал, організовано пересувалися до виходів, а далі – до спеціально визначеного місця, на якому шикувалися по класах, де педагогами терміново проводилась перекличка за класними журналами й повідомлялось про наявність дітей в класі (на цей день) та про кількість евакуйованих.

 

Протягом місячника у бібліотеці проходила  книжкова виставка літератури «Природа і людина».Метою виставки є закріплення  уявлення про можливі небезпечні ситуації, формування безпечного стилю поведінки в екстремальних ситуаціях.

Комбіновані спортивні естафети з елементами виконання нормативів програми « « Цивільна оборона»

Виступ агітаційної бригади « Життя заради майбутнього»

Заступник директора з ВР                                                           С.В.Шепелева

 

Переглядів: 623 | Додав: Александр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: