Вівторок, 14.05.2024, 01:37
Вітаю Вас, Гість

08:30
ПРО ТРЕНІНГ ДЛЯ ТРЕНЕРІВ ОСНОВНОЇ І СТАРШОЇ ШКОЛИ о2-06.06

02-06.06 і 06-08.06 в Мелітополі відбувся тренінг для вчителів - тренерів «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» в основній і старшій школі.

На данному тренінгу від Чкаловського НВК І-ІІІст. Ім. Ф. Конюхова були присутні вчитель основ здоров’я Нехороша А.А., класний керівник 10 класу Мамонов Ю.О. і вчитель молодших класів Перевєрзєва А.О. Тренінг для вчителів основ здоров’я і класних керівників було проведено в гімназії №5. Тренери Наумова А. і Тверда І. , а для вчителів молодших класів у школі № 24 м. Мелітополя.

На триденному тренінгу були присутні представники районів, де впроваджується даний проект. Перший день розпочався зі знайомства учасників, також було представлено вступні презентації з даної тематики та проведено демонстраційний тренінг. Цього ж дня було розподілено тренінги між вчителями для подальшої їх демонстрації. Другого дня відбувалось представлення тренерами підготовлених уроків. Обговорювались пропозиції і рекомендації щодо удосконалення розробок занять.

Третій день був присвячений обговоренню тренінгу загалом. Цього ж дня відбулося урочисте вручення сертифікатів. Для повного уявлення картини анного тренінгу пропонуємо вашій увазі фотозвіт.

ФОТОЗВІТ.

Переглядів: 383 | Додав: Александр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: